İkizbağlar İlkokulu
İKİZBAĞLAR KÖYÜ İKİZBAĞLAR. KÜME EVLERİ NO 151 İÇ KAPI NO 1 TİLLO / SİİRT

VİZYON

İkizbağlar Orta Okulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü orta öğretim kurumlar sınavı ve sosyal kültürel alanda alınan başarılardır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri İkizbağlar Orta Okulu kazandıracak ve en başarılı okullar arasında yerini alacaktır.

MİSYON

Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, İkizbağlar Orta Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz İl bazında yapılan müsabakalarda Satrançta 2 adet 1.lik, 6 adet 2.lik, 5 adet 3.lük Voleybolda 1 adet 2.lik Masa tenisinde 2 adet 1.lik, 1 adet 2.lik, 2 adet 3.lük hentbolda 2 adet 1.lik ve 1 adet 3.lük olmak üzere toplam 22 adet madalya kazanmıştır.

İl Merkezi=10 km İlçe Merkezi:7 km

İkizbağlar Köyü /Tillo

Sportif Etkinlikler

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Yıldızlar kız masa tenisinde il ikinciliği, Küçükler erkek satrançta il üçüncülüğü, küçükler kız satrançta il üçüncülüğü, yıldızlar kız satrançta il ikinciliği ve yıldızlar erkek satrançta il üçüncülüğü olmak üzere toplam 5 kupa kazanıldı.2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Satranç Yildızlar karma ve küçükler karma il 1.cilikleri, satranç yıldız kızlar il 3.lüğü ve Yıldız kızlar voleybol il 2.liği olmak üzere toplam 4 kupa kazandılar. 2017-2018 yılında satranç küçükler genelde il 2.liği ve yıldız kızlarda il 2.liği olmak üzere 2 kupa kazanıldı.

2016-2017 yılında Okulumuzda Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Matematik ve Fen Bilgisi dalında proje çalışması

Diğer Hususlar

2014-2015 yılında öğrencimiz Abdulkadir BALCİ fen lisesine yerleşmeyi hak kazanmıştır.